13 kommentar(er)

her skrives evt. om køb, salg, ønske om nabohjælp, nyttige oplysninger m.v.

2021.08.04 Skrevet af Niels Erting
Jeg har en del brune Monier B&C Polar betontagsten til overs efter at vi har fået nyt tag. I stedet for bare at smide dem ud kan man gratis afhente nogle som man eventuelt kan have liggende som reserve hvis der skulle gå nogle i stykker på ens tag. Jeg kan kontaktes på 49111627.
Venlig hilsen Niels
2021.01.28 Skrevet af Otto og Gitte Eggerss
Vi er et ægtepar, som netop er gået på pension og nu leder efter et hus i Romerparken. Via besøg hos et par af vores venner, som bor i Romerparken kender vi husene, og det er lige, hvad vi ønsker både hvad angår størrelse, gårdhaven og de dejlige omgivelser med skov og strand. Vi har lige solgt vores nuværende hus, og kan derfor springe til med det samme.
Måske der findes en potentiel sælger blandt beboerne, og i så fald vil vi meget gerne kontaktes på mail ge@ge-backup.dk eller telefon 2367 9047 eller 4013 3281.
Mange hilsner
Gitte Eggers
2019.04.15 Skrevet af Birte og John Langhoff
Vi er meget interesseret i at købe hus i Romerparken,vi kommer fra Asserbo hvor vi har et hus i 2etager og en meget stor have,huset er sat til salg.Vi håber meget på at denne henvendelse vil give resultat!
Venlig Hilsen
Birte og John langhoff
2019.03.18 Skrevet af jette Seidelin
Der er i dag observeret en rotte, som angreb en kat, hvorefter den kravlede op i busk. Den er skudt med et halg, men løb videre og søgte ind ved diverse døre.
Jeg har anmeldt det til rottefængeren.
2018.11.10 Skrevet af Ole Fosvald
Vi er interesseret i at købe hus i Møllehatten inden for ½-helt år.
Vi bor pt. i Sjølundsparken 13, som har én af de bedste beliggenheder med sol i både for- og baghave - som i øvrigt ligger med udsigt til søen.
Overtagelse kan evt. ske før vi har solgt Sjølundsparken.
2015.04.11 Skrevet af Jan
Købte en af de nye LED pære på 11watt. Den giver et lys der svarer til 75watt.

Købte den hos T Hansen til 149kr
2012.12.19 Skrevet af v16
Har erfaret, at det drejer sig om 2 steder indenfor 3 dage.
Da det er min erfaring at beboerne endnu ikke i større omfang gør brug af hjemmesiden bør I måske tænke på nye tiltag således, at alle ved de skal tage forholdsregler når de forlader boligen - også for en kortere periode.
vh Ulla
2012.12.18 Skrevet af Jan Brandrup
Så har der været indbrud igen.
2012.09.13 Skrevet af Jan Brandrup
D-link overvågningskamera kræver trådløst/fast netværk, en PC og eventuelt en smart mobil eller ipad eller lignende. De fås fra under 500 kr. (kun dag) til under 1000 kr til både nat og dag med optage funktion på SD kort.
Kameraet sender en e-mail til min mobiltelefon, hvis der er bevægelse i det område der er valgt. Der er vedhæftet et foto til mailen.
Det kan godt være det ikke skræmmer tyvene bort (en god hæk er nok bedre), men har der været indbrud kan man se vedkommende, samt dag og tid.
2012.09.12 Skrevet af v16
Så vidt jeg er oplyst blev sidste indbrud begået ved middagstid. Ejeren var blot væk i ca. ½ time. Angående de andre indbrud har jeg ikke oplysninger om tidspunkt men mener at det ene blev begået om aftenen.
Vil du oplyse yderliger om dit D-link - måske vi andre kunne få glæde/gavn af et sådant.
2012.09.11 Skrevet af Jan Brandrup
Er det bestemte dage eller tidspunkter disse indbrud er fortaget, så man ved hvornår man specielt skal holde øje.
Har selv købt et D-link overvågnings kamera, der sender mig en e-mail med foto hver gang der er bevægelse i vores gårdhave.
2012.09.06 Skrevet af V16
Så har der igen været begået indbrud i Romerparken. Dette er 3. indbrud indenfor få måneder. De har passeret havemuren og skaffet sig adgang via et vindue.
Lad os alle holde øjne og ører åbne for uvedkommende personer. Husk at låse og lukke døre og vinduer når I forlader bopælen.
2012.07.19 Skrevet af charlotte
Møllehatten 13 har desværre lige haft indbrud.
De er gået efter smykker og værktøj
Tyven er kommet ind gemmen haven.
Er der nogen som har set eller hørt noget?